Sitkeät ja suklaiset kurpitsakeksit
Halloween on herkuttelua varten! Kurpitsa kruunaa syyskauden reseptejä ja sopii mainiosti Halloweeniin.

Tästä reseptistä saa noin 24 keksiä mutta voi myös helposti puolittaa. Resepti vaatii kurpitsasosetta. Kurpitsasose -tölkkejä saattaa löytyä Behnfordista tai Kampin K-Supermarketista.
Kurpitsasosetta on myös helppo valmistaa itse. Ohjeen löydät blogistamme Kurpitsan Preppaus. Jos itse tehtyä kurpitsasosetta jää yli, voit hyvin pakastaa ylijäävän kurpitsasoseen tulevia herkkuja varten.
Resepti (24 cookieta)
Ainekset:
400g Caccu Dark Chocolate Chips
1 tölkki kurpitsasosetta tai 425g itse tehtyä sosetta
1.5dl fariinisokeria
1dl valkoista sokeria
1tl vaniljasokeria
1dl kasviöljyä
1 muna
4.75dl jauhoa
2tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
2tl kanelia
½tl suolaa
1tl maitoa

Ohje:
Kuumenna uuni 175 asteiseksi. Yhdistä kuivat ainekset. Sekoita erillisessä kulhossa sose, öljy, muna ja maito. Sekoita ainekset yhteen ja lisää suklaa. Taikinan on tarkoitus olla juoksevaa ja säilyttää kosteutensa kypsyessään. Pudota taikinaa lusikallisittain leivinpaperille ja paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes cookiet ovat vaaleanruskeat ja kiinteät.
Herkullista halloweenia!
Sara / Caccu