Juusto-pekonipiirakka
Juusto-pekoni on ehkäpä yksi kaikkien aikojen suosituin quishe täyte. Yrtit kruunaavat tämän herkullisen yhdistelmän.

Tämän on ihanan nopea herkku, sillä täytteiden yhdistelemisessä menee vain muutama minuutti, ja päivällinen on jo uunissa.
Mia halusi taas näyttää meille keittiötaitojaan, ja valmistaa äidin piirakkapohjan avulla meille herkullisen päivällisen. Herkullinen siitä tulikin!
Ainekset:
1.5 dl juustoraastetta
2 rk Parmesan juustoa (valinnainen)
70 g pekonia
4 kananmunaa
2 dl maitoa
1 tl suolaa
yrttejä oman maun mukaan
Paista piirakka 175 asteessa esilämmitetyssä uunissa noin 30 min.
Herkullista ateriaa kaikille!
Sara ja Mia