
Pecan cookietaikina 250 g
Pekaanicookie on herkullisen täyteläinen. Karamellin vivahteet, pekaanin palaset ja pehmeä suutuntuma vievät kielen mennessään. On ilo tuoda markkinoille vegaani cookie, sillä nyt cookieilla pääsee herkuttelemaan myös entistä useampi herkkusuu.

Sisältö: Vehnäjauho, kasvirasva (rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, suola, emulgointiaine E471, luontaiset aromit, A ja D2 vitamiinit, väriaine betakaroteeni), fariinisokeri, sokeri, Pekaani, vaniljasokeri, Suola.
Valmistusohje:
-
Nosta paketti hetkeksi huoneenlämpöön.
-
Poista kääre ja asettele palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Varmista että palat ovat riittävän kaukana toisistaan.
-
Paista uunin keskitasolla, 175 asteessa, n. 6-8 min, kunnes reunat ovat kullanruskeat mutta cookie on keskeltä vielä hieman raaka.
Säilytettävä vähintään -18 asteessa, avattuna taikina säilyy jääkaapissa kaksi vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Innehåll: Vetemjöl, växtbaserat fett (rapsolja, vatten, kokosolja, shea olja, salt, emulgeringsmedel E471, naturliga aromämnen, A- och D2 vitamin, färgämne betakaroten), farinsocker, socker, pecan, vaniljsocker, salt.
Tillagning:
-
Värm ugnen till 175 grader. Låt degen stå en stund i rumstemperatur.
-
Avlägsna omslaget och rada upp bitarna på ugnsplåtar klädda med bakplåtspapper. Se till att lämna tillräckligt stora mellanrum mellan bitarna.
-
Grädda kakorna mitt ugnen ca 6-8 minuter tills de är gyllenbruna i kanterna, men fortfarande råa i mitten.
Förvaras i minst -18 grader, öppnad förpackning håller i kylskåp i två dygn. Innehållet får inte frysas ner igen efter upptining.
Ravintosisältö / Näringsinnehåll / 100 g
Energia/Energi 1703 kJ / 407 kcal
Rasva/Fett 13,1 g
Josta tyydyttynyttä rasvaa / Varav mättat fett 2,7 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 66,5 g
Josta sokereita / Varav sockerarter 42,4 g
Proteiini/Protein 4,2 g
Suola/Salt 0,5 g