top of page

Pecan cookietaikina 250 g

Pekaanicookie on herkullisen täyteläinen. Karamellin vivahteet, pekaanin palaset ja pehmeä suutuntuma vievät kielen mennessään. On ilo tuoda markkinoille vegaani cookie, sillä nyt cookieilla pääsee herkuttelemaan myös entistä useampi herkkusuu.

IMG_1795.HEIC

Sisältö: Vehnäjauho, kasvirasva (rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, suola, emulgointiaine E471, luontaiset aromit, A ja D2 vitamiinit, väriaine betakaroteeni), fariinisokeri, sokeri, Pekaani, vaniljasokeri, Suola.

 

Valmistusohje: 

  1. Nosta paketti hetkeksi huoneenlämpöön. 

  2. Poista kääre ja asettele palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Varmista että palat ovat riittävän kaukana toisistaan.

  3. Paista uunin keskitasolla, 175 asteessa,  n. 6-8 min, kunnes reunat ovat kullanruskeat mutta cookie on keskeltä vielä hieman raaka. 

 

Säilytettävä vähintään -18 asteessa, avattuna taikina säilyy jääkaapissa kaksi vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

 

Innehåll: Vetemjöl, växtbaserat fett (rapsolja, vatten, kokosolja, shea olja, salt, emulgeringsmedel E471, naturliga aromämnen, A- och D2 vitamin, färgämne betakaroten), farinsocker, socker, pecan, vaniljsocker, salt.

 

Tillagning: 

  1. Värm ugnen till 175 grader. Låt degen stå en stund i rumstemperatur. 

  2. Avlägsna omslaget och rada upp bitarna på ugnsplåtar klädda med bakplåtspapper. Se till att lämna tillräckligt stora mellanrum mellan bitarna. 

  3. Grädda kakorna mitt ugnen ca 6-8 minuter tills de är gyllenbruna i kanterna, men fortfarande råa i mitten.


 

Förvaras i minst -18 grader, öppnad förpackning håller i kylskåp i två dygn. Innehållet får inte frysas ner igen efter upptining.

 

Ravintosisältö / Näringsinnehåll / 100 g

Energia/Energi 1703 kJ  / 407 kcal

Rasva/Fett 13,1 g

Josta tyydyttynyttä rasvaa / Varav mättat fett 2,7 g

Hiilihydraatteja/Kolhydrater 66,5 g

Josta sokereita / Varav sockerarter 42,4 g

Proteiini/Protein 4,2  g

Suola/Salt 0,5 g

bottom of page